Ga naar hoofdinhoud

RavenFeed

Opdracht

RavenFeed heeft een mooie missie om de verstoorde voedselketen te repareren. Hiervoor hebben ze een website nodig die hun missie en product duidelijk uitlegt. Zodat ze bezoekers en investeerders kunnen informeren. Het volgende hebben we gemaakt:

  • Website ontwerp & realisatie
  • Meerdere talen
  • Nieuws

Ontwerp

Voor het ontwerp hebben we veel whitespace gebruikt om het ontwerp rustig te houden. Voor de belangrijkste onderdelen hebben we de kleuren van het logo gebruikt. Omdat RavenFeed een jong bedrijf is hebben we gekozen om zoveel mogelijk van hun branding te laten zien.

RavenFeed mobile website

Het RavenFeed ketenmodel is interactief gemaakt zodat bezoekers makkelijk en duidelijk de verschillende schakels kunnen begrijpen.

Meerdere talen

RavenFeed wil hun producten internationaal gaan verkopen. We hebben ervoor gezorgd dat de website beschikbaar is in het Engels en Nederlands. De website is voorbereid voor nieuwe vertalingen zodat deze in de toekomst makkelijk toegevoegd kunnen worden.

Nieuws

We hebben een CMS opgezet waar RavenFeed nieuws berichten kan aanmaken en wijzigen. Er is ook een systeem gemaakt dat automatisch de berichten van de RavenFeed LinkedIn company page ophaalt en opslaat als nieuws berichten. Dit bespaart werk en de website blijft automatisch actueel.

RavenFeed over onze samenwerking

Louwr heeft onze website ontwikkeld. Met hun enthousiaste en proactieve houding hebben ze ons begeleid om tot een geweldig resultaat te komen. Van tevoren hebben we een duidelijke kosten structuur afgesproken en daar zijn ze netjes binnen gebleven. De site ziet er goed uit, werkt zoals verwacht en is zelfs klaar voor onze volgende projecten. - Tom van Ravensberg

Samen een project starten?

Bekijk ook deze projecten

Elevanza

Elevanza

Praktijk voor holistisch therapie, reiki & coaching

Lees verder