Ga naar hoofdinhoud

Elevanza

Opdracht

Elevanza kwam bij ons terecht voor hun nieuwe website. Ze hadden een aantal wensen die wij in drie delen hebben verdeeld:

  • Website ontwerp & realisatie
  • Zelf pagina’s beheren voor diensten
  • Dynamische content reviews & blogs

Ontwerp

Voor het ontwerp is het belangrijk dat de juiste kenmerken van het merk naar voren komen. Ook moet het duidelijk zijn wat Elevanza doet en waar ze voor staan. Met het logo en kleuren pallet hebben we een ontwerp gemaakt dat creativiteit, vertrouwen en vriendelijkheid overbrengt. Precies wat de doelgroep van het merk verwacht.

Elevanza mobile website

Custom pagina’s

Elevanza wilden zelf nieuwe pagina’s aan kunnen maken voor hun diensten en services; aanbod, cursus en online. We hebben componenten gemaakt die beschikbaar zijn in het CMS van Elevanza. Deze componenten kunnen ze zelf samen voegen om nieuwe pagina’s te creëren. Hierdoor kan Elevanza zelf hun website actueel houden en nieuwe wijzigingen doorvoeren.

Dynamische content

De website van Elevanza heeft dynamische content zoals reviews en blogs. Al deze content kunnen ze aanpassen in het CMS. De navigatie links in de dropdown menu’s worden automatisch geupdate bij wijzigingen aan de custom pagina’s.

Elevanza over onze samenwerking

Voor mij was de samenwerking met Louwr helder en duidelijk. De vertaalslag van mij zonder ervaring met websites en wat ik graag wilde konden ze goed maken. Het resultaat is een warme, persoonlijke website met een heldere en duidelijke uitstraling. Dat is ook wat ik van mijn cliënten in de praktijk terugkrijg.
Heel dankbaar hiervoor! - Sandra van Meekeren

Waarom was Louwr de beste partij?

Louwr heeft ervaring met het correct overbrengen van kernwaarden van een bedrijf in een nieuw webdesign. Ook hebben we ervaring met het opzetten van een CMS met custom data types.

Samen een project starten?

Bekijk ook deze projecten

RavenFeed

RavenFeed

Excellence through cooperative entrepreneurship

Lees verder